STM Finland - Tulevaisuuden koneenrakentaja

Blogi

Etu Tunnetut tuotteet ja hyvä saatavuus
Etu Selkeä tuoteportfolio
Etu Laaja osaaminen
Etu Nopeat toimitusajat

Palvelemme kesälläkin vuorokauden ympäri

Vaikka kesälomakausi alkaa, me olemme tavoitettavissa 24/7 viikon jokaisena päivänä. Pystymme reagoimaan kiireellisiin tilauksiin saman tien.

Me olemme varastoiva ja aina tavoitettavissa oleva kumppani laitevalmistajille ja kunnossapitoon. Päätuotteitamme on kolme: vaihteettaajuusmuuttajat ja sähkömoottorit, joita toimitamme lähinnä metalliteollisuuden laitevalmistajille sekä teollisuuden kunnossapito- ja huoltopalveluille. Kattava varastomme mahdollistaa nopean toimituksen kaikilla osa-alueilla.

STM

Suomen suurin taajuusmuuttajavarasto

Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tuotteet suoraan varastosta. Sen vuoksi olemme ylpeitä siitä, että meillä on Suomen suurin ja kattavin taajuusmuuttajavarasto.

Espoossa sijaitsevassa varastossamme on myös kattavasti vaihe- ja sähkömoottoreita, joita pystymme toimittamaan nopeasti ympäri Suomea. Erityisen kattava valikoima meillä on kierukkavaihteita, mutta myös lieriö- ja planeettavaihteita löytyy Espoosta varastoituna.

Huomioikaa myös, että Tanskasta löytyy HOYER Motorsin 70 000 sähkömoottorin varasto ja toimitusaika on vain noin 5 työpäivää.

Lue lisää valikoimastamme täältä.

Asiakkaiden tarpeita kuunnellen

Kun teemme asiakaspalvelutyötä, meillä on kolme selkeää päämäärää:

Tavoitettavuus: Olemme käytettävissä vuorokauden ympäri, jotta pystymme auttamaan asiakkaitamme myös yllättävissä ja akuuteissa tilanteissa. Vastaamme puhelimeen vuorokauden ympäri. Meillä ei ole erillistä asiakaspalvelua, vaan puhelimeen vastaa aina ammattilainen, joka pystyy samantien auttamaan.

Laatu: Kaikki tuotteemme ovat tunnettuja, testattuja ja toimiviksi vuosien kokemuksella todettuja. Tällä takaamme sen, että tuotteemme täyttävät kaikki vaatimukset ja ovat alansa huippuja.

Opastus ja neuvonta: Haluamme, että asiakas pärjää hyvin toimittamamme tuotteen kanssa. Sen vuoksi opastamme käyttöönotossa ja autamme myös sen jälkeen. 

Tulevaisuuden konerakentaja

Hyvää kesää!

Ennen kaikkea, haluamme toivottaa juuri sinulle erinomaista ja aurinkoista kesää!

Ota yhteyttä >>

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse tai sähköpostitse:
 010 425 6800 tai stm@stmfinland.fi

 

Danfoss VLT VAGON GSM ABB

S.T.M Finland Oy

Ennekuja 4
02270 ESPOO

010 425 6800
stm@stmfinland.fi

Verkkokauppa

Taajuusmuuttajat
Moottorit
Toimitusehdot

Verkkokaupan tunnuksia voit tiedustella ottamalla yhteyttä Mikko Valtoseen: 040 185 2570 tai mikko.valtonen@stmfinland.fi

Copyright © 2024 S.T.M. Finland