STM Finland - Tulevaisuuden koneenrakentaja

Blogi

Etu Tunnetut tuotteet ja hyvä saatavuus
Etu Selkeä tuoteportfolio
Etu Laaja osaaminen
Etu Nopeat toimitusajat

S.T.M Finland toivottaa rauhallista joulua

Toivotamme oikein rauhallista joulua ja menestyksekästä vuotta 2020!

Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta. Vuosi on ollut vilkas ja tuotevalikoimamme on laajentunut muun muassa VIS Standard -ratkaisulla, joka helpottaa sähkö- ja vaihdemoottoreiden muuttamista jarrullisiksi. Lisäksi olemme ottaneet käyttöön uuden vaihteiden valintaohjelmamme, TechButtonin, joka auttaa meitä valitsemaan varmemmin ja nopeammin oikean tuotteen.

Lähdemme uudelle vuosikymmenelle intoa puhkuen. Tuleva vuosi tuo tullessaan uusia tuotteita ja paljon muuta mielenkiintoista. Vaihdevalikoimamme laajenee jälleen – kohti suurempia käyttöjä. Tämä tulee avaamaan meille uusia mahdollisuuksia. Myös erikoisvaihteita kysytään ja niitä pystymme asiakkaiden toivomusten mukaan valmistamaan kilpailukykyisesti.

Taajuusmuuttajavalikoimamme on hyvin laaja, sisältäen kaksi vahvaa merkkiä: Danfoss VLT® ja VACON®. Kehitämme varastovalikoimaamme koko ajan. Tehoalueena varastovalikoimamme ulottuu 110 kW:iin asti. Pienemmillä tehoilla meillä on lukuisia malleja ja vaihtoehtoja, joten pääsääntöisesti löydämme ratkaisuehdotuksen tarpeeseenne varastovalikoimasta, mikäli tarve on välitön. Myös tehdastoimitusajat ovat hyvin kilpailukykyisiä, sillä normaalisti puhumme noin 1-2 viikon toimitusajoista. Myös yleisimmät lisäkortit ja perusvaraosat pyrimme pitämään varastovalikoimassamme. On tarpeenne mikä vaan, niin aina kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä.

Palvelemme myös joulun pyhinä

S.T.M. Finland palvelee kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä, myös joulun pyhinä, uuden vuoden päivänä ja loppiaisena. Tavoitat meidät päivystysnumerosta 010 425 6800. Espoossa sijaitsevassa varastossamme on saatavilla laaja valikoima sähkömoottoreita, taajuusmuuttajia ja vaihteita teollisuuden tarpeisiin. Kysy lisää!

Ota yhteyttä >>

 

Danfoss VLT VAGON GSM ABB

S.T.M Finland Oy

Ennekuja 4
02270 ESPOO

010 425 6800
stm@stmfinland.fi

Verkkokauppa

Taajuusmuuttajat
Moottorit
Toimitusehdot

Verkkokaupan tunnuksia voit tiedustella ottamalla yhteyttä Mikko Valtoseen: 040 185 2570 tai mikko.valtonen@stmfinland.fi

Copyright © 2024 S.T.M. Finland