Tulevaisuuden koneenrakentaja

VACON® ja VLT® taajuusmuuttaja tuotteet sekä ratkaisut

Laadukkaat VLT® ja VACON® -mallit löydät S.T.M Finlandilta. Ota yhteyttä ja autamme valitsemaan laajasta valikoimastamme juuri sinun tarpeeseesi sopivan taajuusmuuttajan.

Ota yhteyttä »

Danfoss - luotettavaa osaamista

Danfoss on globaali monialakonserni, joka koostuu neljästä liiketoiminta-alueesta; Danfoss Power Solutions, Danfoss Cooling, Danfoss Drives ja Danfoss Heating. Danfoss Drives on globaalina taajuusmuuttajaosaajana ja -valmistajana maailman markkinoiden kakkonen.

Taajuusmuuttaja Suomen parhaasta valikoimasta

VLT®VACON®
Vacon 100 taajuusmuuttaja mallisto

Tutustu VACON 100 taajuusmuuttajaan »

Molemmilla tuotemerkeillä on vankka asema ja laaja asiakaskunta Suomen markkinoilla. Olemme lähteneet kehittämään palvelukykyämme ja varastovalikoimaamme huomioiden olemassa olevat asiakkaat ja asiakastarpeet. Kehitämme koko ajan osaamistamme ja varastovalikoimaamme. Varastovalikoimamme kattaa eniten myydyt tuoteryhmät kattavasti, aina teholuokkaan 90/110 kW asti.

Kahden tuotemerkin edut

Danfoss Drivesin pääyhteistyökumppanina toteutamme heidän Dual Brand strategiaa myös omassa toiminnassamme. Tämä tarkoittaa sitä, että edistämme molempien tuotemerkkien osaamista ja menekkiä kaikessa toiminnassamme. VLT® ja VACON® taajuusmuuttajilla on kuitenkin pääsääntöisesti eri kohderyhmät ja sovellusalueet. Luonnollisesti joltain osin esiintyy myös päällekkäisyyttä, mutta mikä parasta, asiakkaalla on tällöin mahdollisuus valita kahdesta hyvästä vaihtoehdosta millä edetä.

Valikoimanme monipuolisuus ja kattavuus on varmasti kilpailukykyinen. Sovelluksesta riippumatta löydämme yhdessä asiakkaan kanssa heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivan taajuusmuuttajan. Laajasta varastovalikoimastamme löydämme asiakkaalle ratkaisun, jos tilanne on toimitusajallisesti kriittinen. Myös tehdastoimitusajat ovat erittäin kilpailukykyiset, alkaen noin viikosta.

Erinomainen hinta/laatu-suhde, luotettavuus, nopeus

Tehdään asiakastyytyväisyyskysely missä teknisen kaupan organisaatiossa tahansa, niin pääsääntöisesti asiakkaiden eniten arvostavat asiat ovat; tuotteiden ja palvelun laatu, hinta/laatu-suhde, toiminnan luotettavuus, toimitusaikojen pitävyys ja toimitusnopeus. Yhdessä me päämiehemme Danfoss Drivesin kanssa olemme erittäin vahvoja kaikissa mainituissa asioissa. Asiakkaanamme pääsette toteamaan ja kokemaan kaiken tuon!

Tavoitteemme on olla asiakkaalle halutuin kumppani niin hankittaessa taajuusmuuttajaa, kuin koko moottorikäyttöäkin ajatellen! Saat meiltä myös laadukkaat sähkömoottorit. Ensisijainen tavoitteemme on olla erilainen, asiakkaan tarvetta oikeasti ymmärtävä ja vasteaikamme tarpeeseen kuin tarpeeseen on lyhyt.

Me löydämme ratkaisun

Nykyaikainen taajuusmuuttaja on varustettu useilla ominaisuuksilla ja mahdollisuuksilla. On oikeastaan mahdotonta argumentoida niitä yksikäsitteisesti teille tällä tavoin ja tällä foorumilla. Jokainen tapaus on kuitenkin omalla tavallaan uniikki. Niinpä, pyydän teitä ottamaan yhteyttä ja kerromme mielellämme toiminnastamme ja valikoimastamme lisää.

Ota yhteyttä »

Tutustu tuotteisiin:

Yleistä VLT® VACON®