STM Finland - Tulevaisuuden koneenrakentaja

Taajuusmuuttajat

Etu Tunnetut tuotteet ja hyvä saatavuus
Etu Selkeä tuoteportfolio
Etu Laaja osaaminen
Etu Nopeat toimitusajat

Taajuusmuuttaja jokaiseen tarpeeseen

Meiltä VLT® ja VACON® taajuusmuuttaja suoraan varastosta. Toimintamme perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen suomalaisen asiakaskunnan moottorikäyttöihin liittyen.

Olemme DANFOSS DRIVES’n PREMIUM PARTNER

Asiakaskuntamme koostuu OEM-laitevalmistajista, eri alojen urakoitsijoista, huoltopalveluyrityksistä sekä loppuasiakkaista. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme teknillistaloudellisesti kilpailukykyisellä valikoimalla sekä oikea-aikaisilla ja luotettavilla toimituksilla. Kysy lisää asiantuntijalta ja tilaa juuri oikeanlainen taajuusmuuttaja!

Tuotteet helposti suoraan varastosta

Asiakkaitamme palvelee kattava varastovalikoima Espoon toimipisteessä. Meillä on jatkuvasti noin 650-700 kappaletta taajuusmuuttajia, jotka voimme toimittaa heti varastosta tehoalueella 0,25…110 kW.

Varastomalleina meillä on useita tuotesarjoja, molemmilta tuotemerkeiltä (VLT® ja VACON®). Kehitämme varastovalikoimaamme jatkuvasti kysynnän mukaan. Voimme sopia myös asiakaskohtaisesta varastoinnista, jolla varmistetaan katkeamaton toimitusketju kaikissa tilanteissa.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Asiakastyytyväisyyskyselyissä nousee muutama keskeinen asia kärkeen. Teemme päivittäin töitä juuri näillä osa-alueilla, tavoitteenamme jatkuva parantaminen:

  • tuotteiden ja palvelun laatu
  • hinta/laatu-suhde
  • toiminnan luotettavuus
  • toimitusaikojen pitävyys
  • toimitusnopeus

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan

Nykyisin taajuusmuuttajat ovat erittäin monipuolisia laitteita. Tuotesivuilla kerromme eri tuotesarjojen keskeisimmät ominaisuudet. Kerro meille tarpeesi niin valitaan yhdessä juuri sinun tarpeeseesi parhaiten soveltuva ratkaisu.

Taajuusmuuttaja Suomen parhaasta valikoimasta –
tutustu verkkokaupan tuotteisiin »

Kahden tuotemerkin edut

Sekä VACON® ja VLT® tuotemerkit ovat tunnettuja Suomessa. Palvelemme molempien tuotemerkkien osalta asiakkaitamme ensiluokkaisesti ja autamme mahdollisten kysymysten ja ongelmien ratkaisussa.

Tarvittaessa järjestämme koulutuksia asiakkaille ja räätälöimme ohjelman aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Molempien tuotemerkkien selkeä vahvuus on, että ne on kehitetty moottorikäyttöihin, moottorin merkistä riippumatta. Voimme siis tarjota ratkaisun aina, moottorimerkistä riippumatta.

Danfoss VLT VAGON GSM ABB

S.T.M Finland Oy

Ennekuja 4
02270 ESPOO

010 425 6800
stm@stmfinland.fi

Verkkokauppa

Taajuusmuuttajat
Moottorit
Toimitusehdot

Verkkokaupan tunnuksia voit tiedustella ottamalla yhteyttä Mikko Valtoseen: 040 185 2570 tai mikko.valtonen@stmfinland.fi

Copyright © 2021 S.T.M. Finland