STM Finland - Tulevaisuuden koneenrakentaja

Taajuusmuuttajat

Etu Tunnetut tuotteet ja hyvä saatavuus
Etu Selkeä tuoteportfolio
Etu Laaja osaaminen
Etu Nopeat toimitusajat

Taajuusmuuttaja jokaiseen tarpeeseen

Taajuusmuuttaja laitevalmistajalle, urakoitsijalle, huoltopalveluyritykselle sekä monille muille yrityksille. Löydät meiltä VLT® ja VACON® taajuusmuuttajat suoraan varastosta. Toimintamme perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen suomalaisen asiakaskunnan moottorikäyttöihin liittyen.

Olemme DANFOSS DRIVES’n PREMIUM PARTNER

Danfoss on luotettava taajuusmuuttaja-merkki. Taajuusmuuttaja löytyy takuulla laajasta valikoimastamme. Taajuusmuuttaja tulee tarpeeseen, kun haluat muuttaa sähkövirran taajuutta esimerkiksi teollisuuden alan laitteessa. Laadukas taajuusmuuttaja edistää myös huoltovarmuutta. Taajuusmuuttajat kannattaa aina hankkia asiantuntijalta.

Meiltä löytyy sopiva taajuusmuuttaja jokaiseen tarpeeseen. Asiakaskuntamme koostuu OEM-laitevalmistajista, eri alojen urakoitsijoista, huoltopalveluyrityksistä sekä loppuasiakkaista. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme teknillistaloudellisesti kilpailukykyisellä valikoimalla sekä oikea-aikaisilla ja luotettavilla toimituksilla. Kysy lisää asiantuntijalta, ja tilaa juuri oikeanlainen taajuusmuuttaja!

Taajuusmuuttaja helposti suoraan varastosta

Taajuusmuuttaja löytyy helposti meidän kauttamme. Asiakkaitamme palvelee kattava varastovalikoima Espoon toimipisteessä. Meillä on jatkuvasti noin 650-700 kappaletta taajuusmuuttajia, jotka voimme toimittaa heti varastosta tehoalueella 0,25…110 kW.

Varastomalleina meillä on useita taajuusmuuttajan tuotesarjoja, molemmilta tuotemerkeiltä (VLT® ja VACON®). Kehitämme varastovalikoimaamme jatkuvasti kysynnän mukaan. Voimme sopia myös asiakaskohtaisesta varastoinnista, jolla varmistetaan, että oikeanlainen taajuusmuuttaja on saatavilla kaikissa tilanteissa.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Tavoitteenamme on löytää taajuusmuuttaja jokaiseen tarpeeseen. Olemme onnistunee tavoitteessamme hyvin, sillä asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Asiakastyytyväisyyskyselyissä nousee muutama keskeinen asia kärkeen. Teemme päivittäin töitä juuri näillä osa-alueilla, tavoitteenamme jatkuva parantaminen:

  • tuotteiden ja palvelun laatu
  • hinta/laatu-suhde
  • toiminnan luotettavuus
  • toimitusaikojen pitävyys
  • toimitusnopeus

Löydä oikeanlainen taajuusmuuttaja verkkokaupastamme

Nykyisin taajuusmuuttaja on erittäin monipuolinen laite. Muuttajassa voi olla laajalti erilaisia ominaisuuksia, joiden avulla se pystyy toimimaan juuri sille suunnitellussa tehtävässä. Tuotesivuilla kerromme eri tuotesarjojen keskeisimmät ominaisuudet.

Oikean tuotteen valinta saattaa olla haastavaa, koska taajuusmuuttajia on laaja valikoima. Asiantuntijamme pystyvät kuitenkin auttamaan sinua parhaan taajuusmuuttajan valinnassa, jotta saisit käyttöösi parhaan mahdollisen kokonaisuuden. Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeesi, niin valitaan yhdessä juuri sinulle parhaiten soveltuva taajuusmuuttaja tai muu ratkaisu!

Taajuusmuuttaja Suomen parhaasta valikoimasta –
tutustu verkkokaupan tuotteisiin »

Kahden taajuusmuuttaja-merkin edut

Taajuusmuuttajia löytyy valikoimastamme kahdelta valmistajalta. Sekä VACON® ja VLT® tuotemerkit ovat tunnettuja Suomessa. Palvelemme molempien tuotemerkkien osalta asiakkaitamme ensiluokkaisesti, ja autamme mahdollisten kysymysten sekä ongelmien ratkaisussa taajuusmuuttajiin sekä muihin tuotteisiin liittyen.

Tarvittaessa järjestämme koulutuksia asiakkaille ja räätälöimme ohjelman aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Molempien taajuusmuuttajien selkeä vahvuus on, että ne on kehitetty moottorikäyttöihin, moottorin merkistä riippumatta. Voimme siis tarjota ratkaisun aina, moottorimerkistä riippumatta.

Danfoss VLT VAGON GSM ABB

S.T.M Finland Oy

Ennekuja 4
02270 ESPOO

010 425 6800
stm@stmfinland.fi

Verkkokauppa

Taajuusmuuttajat
Moottorit
Toimitusehdot

Verkkokaupan tunnuksia voit tiedustella ottamalla yhteyttä Mikko Valtoseen: 040 185 2570 tai mikko.valtonen@stmfinland.fi

Copyright © 2024 S.T.M. Finland