Tulevaisuuden koneenrakentaja

Sähkömoottori teollisuuteen

Varastostamme löytyy sähkömoottori jokaiseen tarpeeseen, teollisuuteen ja koneenrakentajille. Edustamamme valmistajat ovat HOYER ja M.T. MOTORI ELETTRICI. HOYER on laadukas ja edullinen yleismoottori, ja M.T. MOTORI on puolestaan luotettava erikois- ja jarrumoottoreiden valmistaja.

Kaikki S.T.M Finland Oy:n edustamat sähkömoottorit ovat erittäin laadukkaita IE2 ja IE3 teollisuussähkömoottoreita. Palvelumme on suunnattu ensisijaisesti laitevalmistajille ja teollisuuden kunnossapito- ja huoltopalveluille, mutta tuotteemme sopivat useisiin eri käyttökohteisiin, joissa tarvitaan kestäviä ja energiatehokkaita sähkömoottoreita lisävarusteineen. Tuotteemme ovat testattuja ja siten kestäviä, vaatimustenmukaisia sekä varmatoimisia.

S.T.M. Finlandin Espoossa sijaitseva varasto on asiakkaidemme käytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Toimitamme tuotteita ympäri Suomen.

Ota yhteyttä »

Kattava toimitussisältö

  • runkokoot IEC 55 - 400
  • tehoalue 0,05 - 630 kW
  • perusrakenteet, B3, B5, B14...
  • suojausluokka IP55, saatavana myös IP56 ja IP66
  • käämityksen suojaus
  • jarrumoottorit, pulssianturit, lisätuulettimet ym.
  • ATEX

Sähkömoottori vaativaankin käyttöön

Viimeisimmän säädännön mukaan jatkuvassa käytössä (S1) sähkömoottorin tulisi täyttää IE3 hyötysuhdevaatimukset tehoalueella 0,75kW - 375kW. Poikkeuksia ovat mm. jarrumoottorit, jaksottaiset käytöt ja taajuusmuuttajakäytöt. Myyntimme kertoo tästä mielellään lisää.

Varastoimamme Danfoss VLT ja Vacon taajuusmuuttajat soveltuvat saumattomasti ohjaamaan HOYER ja M.T. MOTORI sähkömoottoreita erilaisissa kohteissa. Kysy lisää asiakaspalvelustamme, neuvomme ja opastamme mielellämme. 

Ota yhteyttä »