STM Finland - Tulevaisuuden koneenrakentaja

Blogi

Etu Tunnetut tuotteet ja hyvä saatavuus
Etu Selkeä tuoteportfolio
Etu Laaja osaaminen
Etu Nopeat toimitusajat

Erikoisvaiheet vaativiin olosuhteisiin

S.T.M Finland toimittaa vakiovaihteiden lisäksi monia erikoisvaihderatkaisuja, jotka on mitoitettu toimimaan vaativissa käyttöolosuhteissa.

S.T.M Finland tuotevalikoimasta löytyy vaativien olosuhteiden erikoisvaihderatkaisuja useisiin eri käyttökohteisiin. Näissä kohteissa vaihderatkaisuilta vaaditaan usein enemmän ominaisuuksia kuin vakiovaihderatkaisu pystyy tarjoamaan. Lisäksi erikoisvaihderatkaisun pitää olla tarkasti kohteeseen mitoitettu. 

S.T.M. suunnittelee ja valmistaa erikoisvaihteet asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Erikoisvaihteissa yhdistyvät usein kaikki S.T.M.:n vaihdetyypit: hammas-, planeetta- ja kierukkavaihteet sekä näiden yhdistelmät.

Vaihdevalikoimamme tyypillisiä erikoisvaihteita ovat mm. tupla-akselivaihteet sekä kaivosteollisuuteen tarkoitetut RX-vaihteet. Nämä vaihdesarjat on suunniteltu erityisesti sovelluksiin, joissa vaaditaan pitkää laakereiden käyttöikää, korkeaa lämpökapasiteettia sekä teho/paino-suhdetta.

Erikoisvaihde

Erikoisvaihteiden huollot

Vaativissa käyttökohteissa erikoisvaihderatkaisut ovat teknisesti parempia ja kestävämpiä kuin vakiovaihteista modifioidut vaihteet. Myös erikoisvaihteet vaativat kuitenkin myös huoltoa. Huolto on monesti vaikeampi toteuttaa, koska erikoisvaihteissa käytetyt komponentit eivät välttämättä ole sarjatuotanto-osia.
S.T.M.:n huoltokeskus valmistaa erikoisvaihteiden kuluneet osat uudelleen. Uudelleenvalmistus palauttaa kuluneen vaihteen uutta vastaavaan kuntoon.

S.T.M. huoltokeskus huoltaa ja korjaa vaihteet, vaihdemoottorit sekä teollisuusvaihteet. Asiakkaillamme on käytössään 24/7-päivystysnumero, josta vastataan kaikkiin varaosiin sekä huoltoon liittyviin kyselyihin. 

Ota yhteyttä!

 

Danfoss VLT VAGON GSM ABB

S.T.M Finland Oy

Ennekuja 4
02270 ESPOO

010 425 6800
stm@stmfinland.fi

Verkkokauppa

Taajuusmuuttajat
Moottorit
Toimitusehdot

Verkkokaupan tunnuksia voit tiedustella ottamalla yhteyttä Mikko Valtoseen: 040 185 2570 tai mikko.valtonen@stmfinland.fi

Copyright © 2024 S.T.M. Finland