STM Finland - Tulevaisuuden koneenrakentaja

Teollisuusvaihteet

Etu Tunnetut tuotteet ja hyvä saatavuus
Etu Selkeä tuoteportfolio
Etu Laaja osaaminen
Etu Nopeat toimitusajat

Teollisuusvaihteet – Vakiotuotteista räätälöityihin ratkaisuihin

STM Teollisuusvaihteet kuuluvat STM ”High Tech” vaihteisiin. Nämä teollisuusvaihteet soveltuvat erityisesti raskaan teollisuuden sovelluskohteisiin esimerkiksi puunjalostus-, kaivos- ja energiateollisuudessa. STM teollisuusvaihteet on saatavilla lieriöhammas- ja kartiohammasvaihteina ja nämä voidaan räätälöidä yksilöllisesti kulloisenkin sovelluskohteen ja vaatimusten mukaisesti.

Teollisuusvaihdesarjoillamme RX800 ja RX700 saavutetaan kestävyyttä, pitkää käyttöikää ja suuria vääntömomentteja. Teollisuusvaihteet ovat monikäyttöisiä ja vaihteen voimanlähteeksi voidaan asentaa valmistajasta riippumaton sähkö- tai hydraulimoottori. Sähkömoottorina voidaan käyttää perinteistä oikosulkumoottoria kuin myös kestomagneetti- tai synkronireluktanssimoottoria. Toisin sanoen vaihde pyörii yhtälailla perinteisillä hyötysuhdeluokittelemattomilla moottoreilla kuin myös korkeimman IE5-hyötysuhteen moottoreilla. Teollisuusvaihteen laakerointi ja mekaniikka on toteutettu siten, että moottorin ohjaus voidaan toteuttaa myös taajuusmuuttajalla. Taajuusmuuttajaohjauksella saavutetaan teollisuusvaihteelle portaaton momentti- ja pyörimisnopeussäätö.

Teollisuusvaihteiden rungot on valmistettu yhdestä kappaleesta ja niissä on lukuisia kiinnityspisteitä, joita hyödyntämällä voidaan toteuttaa useita asennusasentoja. Yksiosainen modulaarinen runko on lisäksi vahva ja takaa vaihteelle pitkän käyttöiän ja erinomaisen kuormitettavuuden.

Teollisuusvaihde RX800-sarja soveltuu käytettäväksi erityisesti raskaissa ja keskiraskaissa teollisuussovelluksissa, kuten murskaimissa ja sekoittimissa. RX800-sarjan toisiomomentti on maksimissaan 692.000Nm ja välityssuhteita on saatavilla aina 1/801 asti. RX800 on monipuolinen teollisuusvaihde, joka voidaan mitoittaa ja valmistaa yksilöllisesti sovelluskohteen vaatimusten mukaisesti. RX800-sarjalla voidaan korvata myös muiden valmistajien teollisuusvaihteita.

RX800 teollisuusvaihde toisioura-akselilla ja vapaalla ensiöakselilla.

RX700-sarjan toisiomomentti on maksimissaan 1500 Nm ja välityssuhteita on saatavilla aina 1/335 asti. RX700-sarjan teollisuusvaihteen runkoon on saatavilla useita lisävarusteita sekä ensiö- ja toisiokokoonpanoja.

RX700 teollisuusvaihde toisioholkkiakselilla ja moottoriliitannällä.

Teollisuusvaihderatkaisuja useille teollisuuden toimialoille.

Räätälöityjä vaihderatkaisuja useille eri teollisuuden toimialoille

Valmistamme asiakaskohtaisesti räätälöidyt teollisuusvaihderatkaisut asiakkaan piirustusten mukaan, mm. moniakseliratkaisut sekottimiin. Kysy lisää referensseistämme myynnistä. Valikoimastamme löytyy laaja lisävarustevalikoima, mm. jäähdyttimet, momenttituet, kiristysholkit ja moottoripedit.

Kaksiakselinen teollisuusvaihde sekoittajaan.

Danfoss VLT VAGON GSM ABB

S.T.M Finland Oy

Ennekuja 4
02270 ESPOO

010 425 6800
stm@stmfinland.fi

Verkkokauppa

Taajuusmuuttajat
Moottorit
Toimitusehdot

Verkkokaupan tunnuksia voit tiedustella ottamalla yhteyttä Mikko Valtoseen: 040 185 2570 tai mikko.valtonen@stmfinland.fi

Copyright © 2024 S.T.M. Finland