STM Finland - Tulevaisuuden koneenrakentaja

Blogi

Etu Tunnetut tuotteet ja hyvä saatavuus
Etu Selkeä tuoteportfolio
Etu Laaja osaaminen
Etu Nopeat toimitusajat

Kompaktit EX planeettavaihteet voimansiirtoon

EX planeettavaihteet ovat kompakteja voimanpesiä kaikille voimansiirron sektoreille.

Planeettavaihde on ideaalinen vaihtoehto kohteissa, joissa nopeat kuorman vaihtelut ja hetkellinen maksimimomentti ovat ennemmin sääntö kuin poikkeus. Kompaktin rakenteensa vuoksi planeettavaihde on käytännössä aina pienempi, kevyempi ja halvempi kuin vastaavalla voimansiirtokyvyllä varustettu lieriövaihde.  

Toki planeettavaihteilla on myös rajoitteensa; kompaktius tarkoittaa myös pientä öljytilavuutta, joten nopeissa käytöissä astuvat mukaan termiset ongelmat. Tätä varten STM Finland Oy:n valikoimissa on myös erittäin laaja lieriövaihdemallisto. Haastammekin asiakkaitamme pyytämään mielipidettämme ja keskustelemaan, mikä vaihdetyyyppi olisi kohteeseenne paras!

STM planeettavaihdevalikoima on erittäin monipuolinen. Meillä on lukematon kattaus ensiö- ja toisioakseleita, toisiolaippoja, pinioneita, kulmavaihteita jne. Jotta voisitte löytää ”perfect matchin” käyttöönne, ottakaa yhteyttä myyntiimme, niin valitaan yhdessä sopiva vaihdetyyppi. 

OTA YHTEYTTÄ TÄSTÄ

Olemme marraskuussa Teknologia-messuilla

Osallistumme Pohjoismaiden johtavaan teknologiatapahtumaan, Teknologia 19 -messuille, jotka järjestetään 5.-7.11.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumassa nostetaan esille muun muassa automaatiota, elektroniikkaa, koneenrakentamista, robotiikkaa, kunnossapitoa ja tekoälyä.

Tapahtumaan voi osallistua ilmaiseksi rekisteröitymällä etukäteen. Lue lisää ja rekisteröidy täällä.

S.T.M. Finlandin kumppaniksi?

Olemme erinomainen kumppani teollisuuden laitevalmistajille, kunnossapidolle ja huoltopalveluille. Meillä on Suomen suurin taajuusmuuttajavarasto, ja varastostamme löytyy laajasti myös vaihteita ja sähkömoottoreita. Olemme tavoitettavissa kaikkina päivinä vuorokauden ympäri ja annamme tarvittaessa neuvoja oikeiden tuotteiden valinnassa. Meillä on nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen! 

Soita tai laita sähköpostia:
010 425 6800 tai stm@stmfinland.fi

Ota yhteyttä >>

 

Danfoss VLT VAGON GSM ABB

S.T.M Finland Oy

Ennekuja 4
02270 ESPOO

010 425 6800
stm@stmfinland.fi

Verkkokauppa

Taajuusmuuttajat
Moottorit
Toimitusehdot

Verkkokaupan tunnuksia voit tiedustella ottamalla yhteyttä Mikko Valtoseen: 040 185 2570 tai mikko.valtonen@stmfinland.fi

Copyright © 2024 S.T.M. Finland