Tulevaisuuden koneenrakentaja

Palvelemme kesälläkin vuorokauden ympäri

Vaikka kesälomakausi alkaa, me olemme tavoitettavissa 24/7 viikon jokaisena päivänä. Pystymme reagoimaan kiireellisiin tilauksiin saman tien.

Me olemme varastoiva ja aina tavoitettavissa oleva kumppani laitevalmistajille ja kunnossapitoon. Päätuotteitamme on kolme: vaihteet, taajuusmuuttajat ja sähkömoottorit, joita toimitamme lähinnä metalliteollisuuden laitevalmistajille sekä teollisuuden kunnossapito- ja huoltopalveluille. Kattava varastomme mahdollistaa nopean toimituksen kaikilla osa-alueilla.

Vaihteet, taajuusmuuttajat ja sähkömoottorit ovat laadukkaita.

Suomen suurin taajuusmuuttajavarasto

Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tuotteet suoraan varastosta. Sen vuoksi olemme ylpeitä siitä, että meillä on Suomen suurin ja kattavin taajuusmuuttajavarasto.

Espoossa sijaitsevassa varastossamme on myös kattavasti vaihe- ja sähkömoottoreita, joita pystymme toimittamaan nopeasti ympäri Suomea. Erityisen kattava valikoima meillä on kierukkavaihteita, mutta myös lieriö- ja planeettavaihteita löytyy Espoosta varastoituna.

Huomioikaa myös, että Tanskasta löytyy HOYER Motorsin 70 000 sähkömoottorin varasto ja toimitusaika on vain noin 5 työpäivää.

Lue lisää valikoimastamme täältä.

Asiakkaiden tarpeita kuunnellen

Kun teemme asiakaspalvelutyötä, meillä on kolme selkeää päämäärää:

Tavoitettavuus: Olemme käytettävissä vuorokauden ympäri, jotta pystymme auttamaan asiakkaitamme myös yllättävissä ja akuuteissa tilanteissa. Vastaamme puhelimeen vuorokauden ympäri. Meillä ei ole erillistä asiakaspalvelua, vaan puhelimeen vastaa aina ammattilainen, joka pystyy samantien auttamaan.

Laatu: Kaikki tuotteemme ovat tunnettuja, testattuja ja toimiviksi vuosien kokemuksella todettuja. Tällä takaamme sen, että tuotteemme täyttävät kaikki vaatimukset ja ovat alansa huippuja.

Opastus ja neuvonta: Haluamme, että asiakas pärjää hyvin toimittamamme tuotteen kanssa. Sen vuoksi opastamme käyttöönotossa ja autamme myös sen jälkeen. 

Hyvää kesää!

Ennen kaikkea, haluamme toivottaa juuri sinulle erinomaista ja aurinkoista kesää!

Ota yhteyttä >>

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse tai sähköpostitse:
 010 425 6800 tai stm@stmfinland.fi