Tulevaisuuden koneenrakentaja

STM vaihdemoottorit

STM:n kattavasta vaihdevalikoimasta löydätte vaihdemoottorit niin prosessi- ja teollisuusautomaation tarpeisiin kuin koneenrakennuksen osa-alueisiin. Vakiotuotteiden lisäksi pystymme tarjoamaan ja valmistamaan teille räätälöityjä ratkaisuja, jopa omien piirustustenne mukaisia komponentteja ja kokonaisia vaihteita. 

Pyydä tarjous vaihdemoottorista »

STM-voimansiirtotuoteperheeseen kuuluvat planeetta-, kierukka-, lieriö-, tappi-, ja kartiovaihteet pienimmistä, kevyistä apukäytöistä aina suurimpiin prosessi- ja kaivosteollisuuden tarpeisiin (GSM-tuotesarja). STM/GSM-vaihteet toimitetaan poikkeuksetta IEC-moottoriadapterilla, jolloin tuotteeseen sopii standardi sähkömoottori. Lisäinfoa sähkömoottoreistamme täältä.

Laaja vaihde-, moottori- ja taajuusmuuttajavalikoimamme palvelee juuri teidän tarpeitanne. Kysy STM-vaihtoehtoa eri vaihdetyypeille ja moottoreille, valikoimastamme löytyy usein yhteensopiva tuote kilpaileviin tuotteisiin.Oman varaston lisäksi voitte hyödyntää myös kansainvälisen STM-myyntiverkoston varastoja. STM suoria tytäryhtiöitä ja jälleenmyyjiä löytyy kaikilta mantereilta.

Vaihdemoottori - planeettavaihde

Vaihdemoottorit paremmalla hyötysuhteella

Huomioittehan, että kaikki vaihteemme toimitetaan vakio B14 tai B5 moottorisovitteella, jolloin voidaan helposti valita oikean hyötysuhteen moottori kulloiseen tarpeeseen. Myös moottorit kauttamme! Lue lisää kohdasta sähkömoottorit!

Vaihdemoottorit asiakkaan mitoilla

Vaihdemoottorit on mahdollista hankkia kauttamme kauttamme myös räätälöitynä omiin tarpeisiin. Erityisesti sekoittimiin usein kysytään optiota joko parantamaan turvallisuutta, käyttövarmuutta tai yksinkertaisimmillaan vaikka nomaalista poikkeavaa akselia tai tiivistystä. Kysy myynnistä lisää!

Kattava vakiovalikoima varastosta

STM Finland Oy on toimintansa aikana profiloitunut varastoivaksi kumppaniksi laitevalmistajille. Pelkästään varastoimalla asiakkaillemme erikokoisia planeetta-, kierukka-, lieriö-, tappi-, ja kartiovaihteita, on varastovalikoimamme laaja. Olemme kiinnostuneita kuulemaan tarpeistanne ja varastoimaan myös Teitä varten.

Tutustu tarkemmin:

Nopeat toimitukset suoraan varastostamme hyvin ehdoin jopa saman päivänä, päivystyspalvelumme toimii 24/7. Tehtaan pikatoimituspalvelu ”RED BUTTON”, valmistusaika 5 työpäivää.

Rekisteröitymällä käytössäsi STM-configuraattori josta löydätte tuotteiden 2-/3D kuvat sekä tekniset tiedot...

Ota yhteyttä ja kysy lisää myynnistä »