STM Finland - Tulevaisuuden koneenrakentaja

Vaihteet

Etu Tunnetut tuotteet ja hyvä saatavuus
Etu Selkeä tuoteportfolio
Etu Laaja osaaminen
Etu Nopeat toimitusajat

STM vaihteet ja vaihdemoottori

STM vaihteet on suunniteltu ja valmistettu kokonaisuudessaan Italiassa. Italialainen tuotekehitys ja tuoteosaaminen takaavat vaihteille markkinoiden parhaan laadun, Made in Italy. Italiassa sijatsevat vaihdetehtaat takaavat myös nopeat vakiotoimitusajat, tarvittaessa hyödynnämme tehtaan pikatoimituslinjaa. STM:n laajasta vaihdevalikoimasta löytyy ominaisuuksiltaan ja mitoiltaan usein korvaava tuote myös muiden vaihdevalmistajien tuotteille. Kattava vaihdevalikoima tarjojaa laajan kokonaisuuden vaihteita ja vaihdemoottoreita teollisuuden, teollisuuden kunnossapidon ja koneenrakennuksen tarpeisiin. Vakiotuotteiden lisäksi valmistamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja, komponentteja ja kokonaisia vaihteita.

STM-voimansiirtotuoteperheeseen kuuluvat planeetta-, kierukka-, lieriö-, tappi-, ja kartiovaihteet pienimmistä ja kevyistä apukäytöistä aina suurimpiin prosessi- ja kaivosteollisuuden tarpeisiin (GSM-tuotesarja). STM/GSM-vaihteet toimitetaan poikkeuksetta IEC-moottoriadapterilla, jolloin tuotteeseen sopii standardi sähkömoottori. Lisäinfoa sähkömoottoreistamme. STM vaihderungot ovat rakenteeltaan modulaarisia, joten varastovaihteista pystytään varustelemaan aina käyttökohteeseen sopiva vaihde.

Laaja vaihde-, moottori- ja taajuusmuuttajavalikoimamme palvelee juuri teidän tarpeitanne. Kysy STM-vaihtoehtoa eri vaihdetyypeille ja moottoreille -valikoimastamme löytyy usein yhteensopiva tuote kilpaileviin tuotteisiin. Oman varaston lisäksi voitte hyödyntää myös kansainvälisen STM-myyntiverkoston varastoja. STM suoria tytäryhtiöitä ja jälleenmyyjiä löytyy kaikilta mantereilta.

Vaihdemoottorit paremmalla hyötysuhteella

Huomioittehan, että kaikki vaihteemme toimitetaan vakio B14 tai B5 moottorisovitteella, jolloin voidaan helposti valita oikean hyötysuhteen moottori kulloiseen tarpeeseen. Myös moottorit kauttamme! Lue lisää kohdasta sähkömoottorit!

Vaihdemoottorit on mahdollista hankkia kauttamme kauttamme myös räätälöitynä omiin tarpeisiin. Erityisesti sekoittimiin usein kysytään optiota joko parantamaan turvallisuutta, käyttövarmuutta tai yksinkertaisimmillaan vaikka normaalista poikkeavaa akselia tai tiivistystä. Kysy myynnistä lisää!

 

Kattava vakiovalikoima varastosta

STM Finland Oy on toimintansa aikana profiloitunut varastoivaksi kumppaniksi laitevalmistajille. Pelkästään varastoimalla asiakkaillemme erikokoisia planeetta-, kierukka-, lieriö-, tappi-, ja kartiovaihteita, on varastovalikoimamme laaja. Olemme kiinnostuneita kuulemaan tarpeistanne ja varastoimaan myös Teitä varten.

Tutustu tarkemmin:

Nopeat toimitukset suoraan varastostamme hyvin ehdoin jopa samana päivänä, päivystyspalvelumme toimii 24/7. Tehtaan pikatoimituspalvelu ”RED BUTTON”, valmistusaika 5 työpäivää.

Rekisteröitymällä käytössäsi on STM-configuraattori josta löydätte tuotteiden 2-/3D kuvat sekä tekniset tiedot.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Danfoss VLT VAGON GSM ABB

S.T.M Finland Oy

Ennekuja 4
02270 ESPOO

010 425 6800
stm@stmfinland.fi

Verkkokauppa

Taajuusmuuttajat
Moottorit
Toimitusehdot

Verkkokaupan tunnuksia voit tiedustella ottamalla yhteyttä Mikko Valtoseen: 040 185 2570 tai mikko.valtonen@stmfinland.fi

Copyright © 2023 S.T.M. Finland