Tulevaisuuden koneenrakentaja

Kaksiporttinen OPT-EA -lisäkortti taajuusmuuttajille

VACON OPT-EA on monien mahdollisuuksien lisäkortti VACON-taajuusmuuttajille. Kysy lisää S.T.M Finlandin asiantuntijoilta!

OPT-EA on kaksiporttinen Ethernet-kommunikointilisäkortti VACON-taajuusmuuttajiin. Se on yhteensopiva VACON NXP, 100 INDUSTRIAL, 100 FLOW ja 100X-taajuusmuuttajien kanssa. Kortin ominaisuudet ovat laajimmillaan VACON NXP:ssä. 

Kortti tukee PROFINET IO:n lisäksi PROFIsafe-kommunikointia. Turvaluokiteltu PROFIsafe-väylä täyttää EN ISO 13849-1:n mukaisen SIL-luokan 3 (Safety Integrity Level) turvallisuusvaatimukset. Lisäksi laitteeseen tarvitaan jokin seuraavista Advanced Safety -lisäkorteista: OPTBL, OPTBM tai OPTBN.

Koska kortissa on kaksi porttia, verkko voidaan kytkeä monella tapaa (tähti-, ketju- tai rengasverkko). Kortin ominaisuuksiin kuuluu myös PROFINET IO System Redundancy S2.

Kerro meille tarpeesi, autamme mielellämme laitteiden konfiguroinnissa tarvetta vastaaviksi!

Katso OPT-EA:n esite tästä
Tutustu asennusohjeisiin tästä

OPT-EA lisäkortti

S.T.M Finland on mukana Teknologia-messuilla marraskuussa

Olemme mukana Pohjoismaiden johtavassa teknologiatapahtumassa Teknologia 19 -messuilla 5.-7.11.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Tulevaisuuteen keskittyvässä tapahtumassa aiheina ovat muun muassa automaatio, elektroniikka, koneenrakentaminen, kunnossapito sekä AI ja robotiikka.

Tapahtumassa voi vierailla maksutta rekisteröitymällä täällä.

Lue lisää tapahtumasta: https://teknologia.messukeskus.com

S.T.M. Finland osallistuu teknologiamessuille.

Kiinnostaako kumppanuus meidän kanssamme? 

S.T.M. Finland Oy on teollisuuden laitevalmistajien, kunnossapidon ja huoltopalveluiden vankkumaton kumppani. Toimitamme vaihteet, sähkömoottorit ja taajuusmuuttajat asiakkaan tarpeisiin suoraan varastostamme. 

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse tai sähköpostitse vuorokauden ympäri:
 010 425 6800 tai stm@stmfinland.fi

Ota yhteyttä >>