STM Finland - Tulevaisuuden koneenrakentaja

Blogi

Etu Tunnetut tuotteet ja hyvä saatavuus
Etu Selkeä tuoteportfolio
Etu Laaja osaaminen
Etu Nopeat toimitusajat

Yhdyskuntatekniikka vaatii laitevalmistajilta laatua ja kestoa

Yhdyskuntatekniikka on rakennustekniikan ala, joka vaatii toimiakseen tehokkaat ja varmatoimiset koneet ja laitteet.

Yhdyskuntatekniikka kattaa ympärillämme olevan infrastruktuurin ylläpidon ja rakentamisen, kuten vesihuollon, viemärit, tiet ja jätehuollon. Se on siis meille kaikille välttämätöntä ja tarvitsemme sitä päivittäin, mutta se huomataan vasta, kun se on puutteellista.

Sen takia haluamme olla se asiantuntija, jonka kanssa yhteistyö tällä sektorilla sujuu saumattomasti. Valikoimastamme löytyy laadukkaita ratkaisuja monille yhdyskuntatekniikan toimialoille.

Infrarakentaminen

Joka kevät näemme, mitä talvi on tehnyt asfalttiteille. Kohta alkaakin kiivas asfalttiasemien hyötykäyttö. Me tarjoamme asemille vaihdemoottorikäyttöratkaisuja, jotka ovat sekä laadukkaita että tehokkaita.

Taajuusmuuttajissa valikoimastamme käytetään yleensä näitä malleja:
– VACON® 100 INDUSTRIAL (kuvassa)
– NXS
– NXP
– DANFOSS VLT® FC-302 AUTOMATION DRIVE

taajuusmuuttajat

Vaihdepuolella kirjo on laaja − planeettavaihteista keskikokoisiin kartiovaihteisiin:
– STM EX -planeettavaihteet
– GSM RX -teollisuusvaihteet (kuvassa)

Vaihteet

Yhdyskuntatekniikka sisältää myös tunnelihankkeita ja kalliorakentamista. Ratkaisujamme on käytössä niin rakennusvaiheen ilmanvaihdossa kuin valmiin tunnelin ilmanvaihdossa ja savunpoistojärjestelmän hallinnassakin.

Puhallinkäytöt viimeistellään VACON® 100 HVAC- tai DANFOSS VLT® FC-102 HVAC -taajuusmuuttajilla. Unohtamatta Fire mode -erikoistoimintoa savukaasujen hallintatilanteessa.

Puhtaan- ja jätevedenkäsittely

Yhdyskuntatekniikka kattaa myös puhtaan- ja jätevedenkäsittelyn. Pumppukäyttöjen ohjauksessa käytetään lähes poikkeuksetta nykyään taajuusmuuttajaohjausta. Valikoimastamme löytyy niin VACON® 100 FLOW- kuin DANFOSS VLT® FC-202 AQUA -ratkaisut, jotka on suunniteltu nimenomaan monipuoliseen pumppukäyttöön. 

Taajuusmuuttajien avulla voidaan toteuttaa apukäyttö- ja vuorotteluohjaus tilanteessa, jossa on rinnakkaiset pumput. Viimeksi mainittu ominaisuus on erittäin hyvä kastelujärjestelmien toteuttamisessa. Parhaimmillaan järjestelmä voidaan rakentaa ilman ulkopuolista automatiikkaa.

Jätevedenkäsittelyn kone- ja laiteratkaisuissa yleensä päädytään VACON® 100 INDUSTRIAL- tai DANFOSS VLT® FC-302 AUTOMATION DRIVE (kuvassa) -mallistoon.

Vacon

Jätevedenkäsittelyssä kiinteät aineet siivilöidään, erotellaan ja kuljetetaan pois mekaanisilla laitteilla (välpät, sekoittimet, saostusaltaat ja kuljettimet). STM Finland Oy tarjoaa kohteisiin laadukkaat vaihdemoottorit. Erikoisalaamme ovat “hitaat” planeettavaihteet etuvaihteilla ja momentinrajoittimilla.

Toimialasta riippumatta valikoimamme kuuluu laajojen oheispalvelujen piiriin. Kattava ja laaja varastovalikoimamme sijaitsee Espoossa. Meillä on ensiluokkainen tavoitettavuus, 24/7-päivystys, tekninen tuki, huolto- ja varaosapalvelut sekä lyhyt vasteaika.

Yhdyskuntatekniikan messut Jyväskylässä

Olemme mukana myös Jyväskylän yhdyskuntatekniikan messuilla, jotka järjestetään 15.-16.5.2019. Messuilla tärkein tuoteryhmämme ovat taajuusmuuttajat, mutta asiantuntuntijamme odottavat Teitä myös keskustelemaan vaihde- ja moottoriasioista.

Ota yhteyttä >>

 

Danfoss VLT VAGON GSM ABB

S.T.M Finland Oy

Ennekuja 4
02270 ESPOO

010 425 6800
stm@stmfinland.fi

Verkkokauppa

Taajuusmuuttajat
Moottorit
Toimitusehdot

Verkkokaupan tunnuksia voit tiedustella ottamalla yhteyttä Mikko Valtoseen: 040 185 2570 tai mikko.valtonen@stmfinland.fi

Copyright © 2024 S.T.M. Finland