STM Finland - Tulevaisuuden koneenrakentaja

Blogi

Etu Tunnetut tuotteet ja hyvä saatavuus
Etu Selkeä tuoteportfolio
Etu Laaja osaaminen
Etu Nopeat toimitusajat

Tulevaisuuden koneenrakentaja

Meiltä saat laadukkaat vaihde- ja sähkömoottorit. Meillä on myös Suomen paras taajuusmuuttajavarasto!

Me olemme S.T.M Finland – laitevalmistuskumppanisi ja kunnossapidon ammattilainen nyt ja tulevaisuudessa. Erityisalaamme ovat vaihteettaajuusmuuttajat ja sähkömoottorit

Tulevaisuuden konerakentaja

Olemme erinomainen kumppani, sillä teemme asiakaslähtöistä työtä ripeästi ja ammattitaidolla. Olemme tavoitettavissa 24/7, joten pystymme reagoimaan asiakkaidemme kiireellisiin tarpeisiin heti, kun tartumme luuriin. Tyytyväiset asiakkaat ovat meille kaikki kaikessa, joten panostamme siihen, että asiakas myös pärjää toimittamamme tuotteen kanssa: opastamme käyttöönotossa ja tarjoamme apua myös sen jälkeen.

Me toimitamme Italian pääkonttorilta ja muilta päämiehiltämme tulevia laitteita ympäri Suomea. Olemme kilpailijoitamme edellä siinä, että meillä on myös erittäin laaja varasto Espoossa − varmistamme siis myös tuotteiden nopean saatavuuden. Meillä on esimerkiksi Suomen suurin ja kattavin taajuusmuuttajavarasto! Lisäksi erotumme joukosta sillä, että tarjoamme räätälöitäviä tuotteita, kuten asiakaskohtaisia vaihteita eri teollisuuden aloille.

Laadukkaat tuotteet ja laaja varasto ovat valttimme

S.T.M Finland tarjoaa koneen osia eri teollisuuden aloille. Meillä on kolme päätuotetta: vaihteet, taajuusmuuttajat ja sähkömoottorit. Kattava varastomme mahdollistaa nopean toimituksen kaikilla osa-alueilla.

Vaihteet

Vaihdevalikoimaamme voi hyödyntää laajasti prosessi- ja teollisuusautomaation sekä koneenrakennuksen osa-alueilla. 

Vaihteet

Valikoimistamme löytyy:

  • planeettavaihteet
  • kierukkavaihteet
  • lieriövaihteet
  • tappivaihteet
  • kartiovaihteet

Taajuusmuuttajat

Varastossamme on laaja ja kattava valikoima taajuusmuuttajia ja niihin liittyviä yleisimpiä lisävarusteita. Myös keskeiset varaosat kuuluvat varastovalikoimaamme. Erillisellä sopimuksella voimme olla asiakkaalle varastoiva logistiikkakumppani, jolloin varastoimme asiakkaallemme ”korvamerkittyjä” laitteita sovitussa laajuudessa.

Olemme myös “AUTHORIZED MEMBER of Danfoss Drives Partner Excellence Program”

Danfoss

Danfoss Drivesin tuotemerkkejä ovat:

  • VLT®
  • VACON®
VLT VAGON

Sähkömoottorit

Edustamme erittäin laadukkaita teollisuussähkömoottoreita, jotka on suunnattu lähinnä laitevalmistajille ja teollisuuden kunnossapito- ja huoltopalveluille. Olemme virallisia maahantuojia ja edustajia seuraaville tehtaille:

  • HOYER MOTORS (Tanska)
  • MT-MOTORS (Italia)

Hoyer

MT

S.T.M Finland pähkinänkuoressa 

Me haluamme olla tulevaisuuden koneenrakentaja ja se kumppani, joka on selkeä valinta eri teollisuudenalojen laitevalmistajille (OEM) ja kunnossapitoyrityksille. STM Finland Oy:n omistaja, italialainen STM Spa, on globaali yritys, joka on toiminut jo yli 40 vuotta. Suomessa olemme toimineet nyt 10 vuotta ja työllistämme 7 henkilöä. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa.

Me haluamme varmistaa, että meillä on yksi markkinoiden laajimmista valikoimista kaikissa tuoteryhmissä. Olemme kuuluisa räätälöidyistä tuotteistamme, asiakaslähtöisestä toimintamallistamme ja laajasta varastostamme. Lisäksi kannattaa muistaa, että olemme tavoitettavissa kaikkina viikonpäivinä vuorokauden ympäri. Jos tulee yllättävä tilanne, et jää ongelmasi kanssa yksin! Lisäksi meillä on hyvät logistiset kumppanit, jotta saamme maailmalta tulleen tavaran nopeasti eteenpäin tai varastoon.

Tule tapaamaan meitä Jyväskylään!

Olemme mukana myös messuilla ja muissa alan tapahtumissa. Seuraavana vuorossa ovat Jyväskylän yhdyskuntatekniikkamessut, jotka järjestetään 15.-16.5.2019 Jyväskylän Paviljongissa. Messuilla tärkein tuoteryhmämme ovat taajuusmuuttajat, sillä koolla ovat Suomen vesilaitokset ja jätteenkäsittelylaitokset, jotka käyttävät mm. pumpuissaan taajuusmuuttajia.

Tutustu messuihin täällä.

Kiinnostaako kumppanuus?

Ota yhteyttä >>

 

Danfoss VLT VAGON GSM ABB

S.T.M Finland Oy

Ennekuja 4
02270 ESPOO

010 425 6800
stm@stmfinland.fi

Verkkokauppa

Taajuusmuuttajat
Moottorit
Toimitusehdot

Verkkokaupan tunnuksia voit tiedustella ottamalla yhteyttä Mikko Valtoseen: 040 185 2570 tai mikko.valtonen@stmfinland.fi

Copyright © 2024 S.T.M. Finland