Tulevaisuuden koneenrakentaja

STM planeettavaihde!

Planeettavaihde on parhaimmillaan kohteissa, joissa vaaditaan hidasta toisionopeutta ja suuria momentteja esim. kääntöpöydät. Toisaalta planeettavaihteistot sopivat pienen kokonsa ja keveytensä vuoksi myös muihin kohteisiin, kuten sekoittimiin. Keveys on selkeä etu liikkuvassa kalustossa ja kuljetinratkaisuissa, joissa vaihde asennetaan hankalasti saavutettavaan paikkaan tai korkealle kuljettimen purkupäähän.

Planeettavaihteella pystymme usein korvamaan huomattavasti suuremmat ja painavammat tappi- ja kartiovaihteet. Useimmiten olemme hinnallisesti erittäin kilpailukykyisiä.

STM planeettavaihde-mallisto tarjoaa asiakkaillemme monipuoliset rakenteet, lisävarustevaihtoehdot ja laajan välityssuhdealueen. Planeettavaihteet ovat olleet tuotannossamme jo vuodesta 2009 lähtien. Planeettavaihteemme ovat saavuttaneet varsin nopeasti suuren suosion ja toimitammekin niitä nyt myös yli 680 000 Nm käyttöihin. Tarjoamme yhden markkinoiden parhaista tehdastoimitusajoista ja monipuolisen tuotevalikoiman, josta usein löytyy yhteensopiva malli kilpaileviin merkkeihin.

Planeettavaihde ja lisävarusteet

Optioina planeettavaihteisiin on mahdollista saada adapterit sähkö- ja hydrauliikkamoottoreille, pinionit, käyttölaipat, paisuntasäiliöt, jäähdytysjärjestelmät jne. Runsaan lisävarustevalikoiman ansiosta planeettavaihde on hyödynnettävissä erittäin monipuolisesti.

Ole yhteydessä STM Finlandiin ja tilaa laadukas vaihde meiltä

STM Finland Oy on kumppanisi koneenrakennuksessa. Kysy lisää planeettavaihteista myynnistämme!