Tulevaisuuden koneenrakentaja

VACON® 20

Varastossa

0,01 €

VACON® 20 -taajuusmuuttajan monipuoliset toiminnot ja mahdollisuudet vievät koneiden ohjauksen täysin uudelle tasolle. Monipuoliset mahdollisuudet perustuvat kompaktiin kokoon ja laajaan tehoalueeseen, minkä lisäksi sillä on muitakin etuja. Markkinoiden joustavimpiin kuuluvan sisäänrakennetun ohjelmoitavan logiikan (PLC) ansiosta taajuusmuuttajaa voidaan helposti soveltaa erilaisiin toimintoihin, mikä takaa käyttäjälle merkittävät kustannussäästöt. Jotta laitevalmistajat säilyttäisivät kilpailukykynsä jatkuvasti tiukkenevassa kilpailutilanteessa, heidän on keksittävä jatkuvasti uusia keinoja suorituskyvyn ja kustannustehokkuuden parantamiseksi. VACON® 20 -taajuusmuuttaja tarjoaa tässä täysin uusia mahdollisuuksia.

Ohjattavan laitteen suorituskyky riippuu erittäin suuressa määrin taajuusmuuttajan suorituskyvystä. VACON® 20 -taajuusmuuttajan suunnittelussa on keskitytty mm. sykliaikojen minimointiin ja taajuusmuuttajan ohjausominaisuuksien ja -tehon maksimointiin. Taajuusmuuttajan sisäänrakennettu RS-485- käyttöliittymä on kustannustehokas ja helppokäyttöinen sarjamuotoinen ohjausliitäntä. Lisämoduulien avulla VACON® 20 voidaan kytkeä lähes kaikkiin kenttäväyläjärjestelmiin, mm. CANOpen-, DeviceNet- ja Profibus DP -kenttäväyliin.

  • 1~230 VAC/0,25-2,2 kW        
  • 3~400 VAC/0,37-18,5 kW

Alla olevista linkeistä voit ladata materiaalia. Annamme mielellämme lisätietoja tarvittaessa.

Esite/valintaopas, EN:     http://danfoss.ipapercms.dk/Drives/DD/Global/SalesPromotion/Brochures/ProductBrochures/UK/CompactACDrive/

Kustannustehokas ja monipuolinen perustaajuusmuuttaja.