Tulevaisuuden koneenrakentaja

VACON® 100 HVAC

Varastossa

0,01 €

VACON® 100 HVAC -taajuusmuuttaja on suunniteltu täyttämään, ja jopa ylittämään, rakennusautomaatioalan tiukimmatkin vaatimukset. Se on helppo asentaa, vaivaton ja ongelmaton käyttää ja se maksaa itsensä nopeasti takaisin. VACON® 100 HVAC voidaan liittää osaksi monimutkaisintakin LVI-järjestelmää, eikä sen asentamiseen ja käyttöönottoon tarvita erityisosaamista. 

VACON® 100 HVAC -taajuusmuuttajalla on lyhyt takaisinmaksuaika, koska laite säästää energiaa koko käyttöikänsä ajan. Lisäksi se sisältää vakiona kaiken tarpeellisen, myös I/O- ja kenttäväylätoimintoja varten, eikä lisävarusteita yleensä tarvita. VACON® 100 HVAC -taajuusmuuttajat täyttävät sähkömagneettista yhteensopivuutta ja turvallisuutta koskevat standardit ja muut tarvittavat hyväksynnät.

VACON® 100 HVAC -taajuusmuuttajan kompaktin IP54/ (Type 12) -suojausluokan ja sisäänrakennettujen lisävarusteiden ansiosta asennus on erittäin helppoa ja nopeaa. Korkearesoluutioinen graafinen käyttöpaneeli ja ohjattu käyttöönotto lisäävät käyttäjäystävällisyyttä käyttöönoton ja käytön aikana. 

Sisäänrakennetut RFI- ja harmoniset suotimet takaavat häiriöttömän toiminnan. VACON® 100 HVAC -taajuusmuuttajassa on hiljainen käyttöääni korkean kytkentätaajuuden ja tehokkaan tuulettimen ohjauksen ansiosta. Toiminta voidaan ajoittaa energiansäästön kannalta optimaaliseksi taajuusmuuttajan reaaliaikakellon ja kalenteripohjaisten toimintojen avulla.

VACON® 100 HVAC -taajuusmuuttajan komponenttien tyypillinen käyttöikä on vähintään 10 vuotta. Osat ovat ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä. Määräaikaishuollot eivät edellytä osien vaihtamista. Jos kuitenkin tarvitset apua taajuusmuuttajan käytössä, apu on lähellä, sillä valmistaja takaa tuotteilleen sekä paikallisen että maailmanlaajuisen käyttäjätuen ja huollon.

  • 3~400 VAC/0,75-160 kW, IP21- ja IP54-seinäasennusmallit

Alla olevista linkeistä voit ladata materiaalia. Annamme mielellämme lisätietoja tarvittaessa.

Esite/valintaopas, EN:     http://danfoss.ipapercms.dk/Drives/DD/Global/SalesPromotion/Brochures/ProductBrochures/UK/VACON100/

Tekniset tiedot, EN:     http://danfoss.ipapercms.dk/Drives/DD/Global/SalesPromotion/Factsheets/ProductFactsheets/UK/VACON100WM/

Asennusohje, EN:     http://danfoss.ipapercms.dk/Drives/DD/Global/technical-documentation/en/vacon-100-wall-mounted-drives-installation-manual-uk/

Talotekniikan optimiratkaisu.