Tulevaisuuden koneenrakentaja

19.6.2017 Palveluvalmius

Varastossa

0,01 €

Kesän ollessa jo hyvässä vauhdissa haluamme muistuttaa teitä muutamasta asiasta….

Meillä on nyt yli vuoden kokemus Danfoss Drives’n molempien vahvojen tuoteperheiden (VLT® ja VACON®) yhteiselosta. Rinnakkainelo on ollut sopuisaa ja olemme saaneet kokonaisuuden toimimaan hyvin.

Mielestäni olemme saaneet asiakkaat vakuuttumaan kilpailu- ja palvelukyvystämme ja tältä pohjalta on hyvä jatkaa.

Varastovalikoimamme on koko ajan jalostunut ja jatkaa sitä edelleen. Esimerkiksi, olemme ottaneet varastovalikoimaamme VACON 100 FLOW taajuusmuuttajat 15 kW:iin asti IP54 koteloituna versiona. Valikoimamme on täydentynyt myös eniten myytyjen mallistojen varaosapuhaltimilla (NXS/NXP ja 100-sarja).

Yhden tavoitteistamme, katkeamaton tavaravirta, olemme myös pystyneet hyvin toteuttamaan. Totta kai joskus joku hyllypaikka on tyhjäksikin päässyt, mutta silloin on jo uutta tilattu ja toimitusaika on näin saatu minimoitua. Huomioiden hyvin laajan valikoimamme, hätätapauksissa yleensä löytyy myös vaihtoehtoisia tapoja/tuotteita, millä voidaan edetä. Muistamisen arvoinen asia on myös se, että te voitte vaikuttaa varastovalikoimaamme!

Toivon tietysti markkinoiden vetoapuakin, mutta uskon menestyksemme olevan jatkossakin merkittäviltä osin omasta tekemisestämme kiinni. Niinpä myös jatkossa helposti tavoitettava, asiantunteva, joustava ja vasteajaltaan vähintäänkin kilpailukykyinen asiakaspalvelu on meillä keskiössä.